Woningvideo

Huis in de verkoop?
Dan wil je natuurlijk jouw huis zo goed mogelijk tegen een goede prijs verkopen. Een woning video zorgt ervoor dat jouw huis op de juist wijze in beeld komt. Zo zal het de kijkers triggeren om contact op te nemen voor meer informatie. En uiteindelijk zal het van kijken naar kopen gaan..

Beeld zegt meer dan woorden
Beeld doet veel meer bij de mens dan alleen platte tekst Met een professionele woning video neem je als ware de kijkers mee op een virtuele tour door jouw huis. Het lijkt of ze er zelf in rondlopen en geeft zo veel meer het gevoel en de sfeer van de woning weer.

Makkelijk delen
Een ander groot voordeel van een woning video is, dat een video heel eenvoudig te delen is via de sociale mediakanalen zoals Facebook, Marksplaats, Funda, Instagram en/of LinkedIn.
Een goede video die snel viral gaat zorgt vaak voor veel succes!

Nieuwsgierig?
Neem dan contact met mij op. Persoonlijke afstemming en contact vind ik heel belangrijk. Graag maak ik met enthousiasme de juiste vertaalslag van de uitstraling van de woning naar het juiste beeld. Het ultieme doel is dat de woning video bijdraagt aan de snelle verkoop van het huis. Daar ga ik voor!