Motivatie video / video pitch

Sollicitatiemiddel
Steeds meer bedrijven vragen om een video pitch als sollicitatiemiddel. Op een flitsende visuele manier kan jij jezelf goed presenteren. Simpel en betaalbaar.

Wat moet je doen?
In een video pitch geef je in maximaal 1 minuut aan waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor een vacature of opdracht. Je geeft tijdens deze pitch kort en krachtig aan:
– Wat jouw toegevoegde waarde is
– Wat jouw kwaliteiten zijn
– Wat jouw motivatie is

Eerste indruk telt
Een video pitch is de kans om jouw eerste indruk bij werkgevers of opdrachtgevers achter te laten, nog voordat je bent uitgenodigd voor een gesprek. Een professionele video pitch draagt bij aan jouw verder loopbaanontwikkeling. Jij als persoon mooi uitgelicht in goed beeld en geluid.

Authentiek
Samen met jou zorg ik ervoor dat je boodschap authentiek overkomt. Ik adviseer en begeleid jou tijdens het hele opname proces. Een creatief script zorgt ervoor dat de zenuwen geen kans krijgen en dat alles zo natuurlijk mogelijk overkomt op camera.

Kan ik iets voor jou betekenen?
Neem dan contact met mij op. Ik benader elke opdracht met enthousiasme; adviseer en coach waar nodig en denk pragmatisch mee in oplossingen en concepten. Persoonlijke contact en het inventariseren van de wens van de jou als klant is voor mij heel belangrijk!