Huwelijksvideo

Jullie huwelijksdag herbeleven
De mooiste dag van een bruid en bruidegom gaat vaak als een film aan ze voorbij. Maar hoe mooi is het om de film nog vele malen terug te kijken? De sfeer van die dag te pakken in een professionele huwelijksvideo is het ultieme doel voor mij als filmer.

Aanpak

  • Intake
    Tijdens een persoonlijke intake inventariseer ik alle wensen van het bruidspaar: welke momenten moeten vastgelegd worden, waar moet de nadruk op komen te liggen, maar ook: wat moet er vooral niet gefilmd worden..
  • Informatie verzamelen
    Vervolgens verzamel ik de belangrijkste gegevens voor jullie huwelijksdag. Als er sprake is van een huwelijksplanner en of ceremoniemeester, zal ik vooraf met hen het dagprogramma doornemen.
  • Scripten
    Als alle informatie verzameld is, ga ik aan de slag met een script/minutendraaiboek. Het final script neem ik tot in detail met het bruidspaar door.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact met mij op. Persoonlijke afstemming en contact vind ik heel belangrijk. Graag maak ik met enthousiasme de juiste vertaalslag van de wensen van het bruidspaar naar het juiste beeld. Ik ben pas tevreden als het bruidspaar tevreden is met de huwelijksvideo, die hun huwelijksdag perfect weergeeft.